Vorige pagina

VOIP telefonie

De laatste jaren is VOIP (bellen over internet) de norm. Hierdoor is de ouderwetse telefooncentrale verreweg overbodig geworden.

De dure merkgebonden oplossingen hebben plaatsgemaakt voor flexibele netwerk gebaseerde systemen die volgens gestandaardiseerde protocollen werken. Dit maakt de weg vrij om systemen samen te stellen die niet aan specifieke merk apparatuur gebonden is.

 

De opvolger van de traditionele telefooncentrale is een computer geworden die dienst doet als centrale en digitale assistent.

 

AE-ICT heeft gekozen voor de telefooncentrale software van 3CX, deze kan een bijna onbeperkt aantal telefoons en netlijnen aan welke niet gelimiteerd zijn aan de licentie.

Het licentiemodel van 3CX is gebaseerd op het aantal gelijktijdig gebruikte verbindingen binnen de centrale.

 

De capaciteit van de zogenoemde spreekpaden bepaald de prijs van de jaarlijkse licentiekosten. Er kan gekozen worden voor licenties met 4, 8, 16, 32 of zelfs meer gelijktijdige gesprekken.

 

Hierdoor is de centrale inzetbaar van een starter t/m een middelgroot bedrijf.

 

Het grote voordeel van de door AE-ICT aangeboden oplossing is dat telefoontoestellen niet meer gebonden zijn aan de fysieke bekabeling van uw kantoor. Een telefoon kan vanaf uw thuiswerkplek via internet dienst doen als interne telefoon binnen uw organisatie. Tevens kunt u op uw Apple of Android telefoon of tablet een app installeren die als toestel dienst doet op uw centrale.

U kunt hierdoor uw mobiele apparaat gebruiken als intern toestel via uw wifi verbinding of via mobiel internet van uw telefoon, om contact te houden met uw kantoor wanneer u onderweg bent.

Voor de telefoon toestellen maken wij de gebruik van de gecertificeerde modellen van Yealink of Fanvil.

 

 

Kortom, AE-ICT biedt u als lokale aanbieder in de regio`s Geldermalsen, Tiel, Culemborg en Leerdam een complete VOIP oplossing en bedrijfszeker aanspreekpunt bij al uw voor al uw VOIP wensen. 

Wilt u overstappen op VOIP, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt simpel contact met ons opnemen door hier te klikken.